Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

Aktivitete, Fondi i mbështetjes së krijimtarisë letrare për fëmije -2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projektit “Fondi për mbështetjen e... Read More → Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020

Mbështetje financiare për projekte në fushën e librit dhe leximit 2020, Të rejat, Thirrje|

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020 Në zbatim të misionit të saj,... Read More → Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020

Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

Aktivitete, Konkursi “Libri i karantinës”, Të rejat|

Në një ceremoni, ku ishte e pranishme edhe ministrja e Kulturës, Elva Margariti, juria e Konkursit... Read More → Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

QKLL shpall fondin e krijimtarisë letrare për të rinj

Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2020, Të rejat, Thirrje|

QKLL SHPALL FONDIN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR TË RINJ Mbështetja e letërsisë së autorëve të rinj do... Read More → QKLL shpall fondin e krijimtarisë letrare për të rinj

QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Të rejat, Thirrje|

  THIRRJE PËR APLIKIME Mbështetje për përkthimin e veprave nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe QKLL... Read More → QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Call for applications – Support for the translation from Albanian to Foreign languages

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2020, Të rejat, Thirrje|

The fund for translation of Albanian works in other languages is an initiative taken by the Ministry of... Read More → Call for applications – Support for the translation from Albanian to Foreign languages

Shpallet thirrja për “Mbështetjen e krijimtarisë letrare për fëmijë për vitin 2020″

Fondi i mbështetjes së krijimtarisë letrare për fëmije -2020, Projekte 2020|

Kjo thirrje vjen në zbatim të politikës së Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit në mbështetje të... Read More → Shpallet thirrja për “Mbështetjen e krijimtarisë letrare për fëmijë për vitin 2020″

Statusi i Çmimit “Libri i Karantinës”

Konkursi “Libri i karantinës”|

KONKURSI LIBRI I KARANTINES Statusi i Çmimit “Libri i Karantinës” -Konkursi Letrar “Libri i... Read More → Statusi i Çmimit “Libri i Karantinës”

Juria e konkursit “Libri i Karantinës”

Çmimi “Libri i Karantinës”, Konkursi “Libri i karantinës”|

Virgjil Muçi Virgjil Muçi, shkrimtar, kritik letrar, shqipërues, do të jetë anëtar i Jurisë së... Read More → Juria e konkursit “Libri i Karantinës”

QKLL shpall konkursin “Libri i karantinës”

Konkursi “Libri i karantinës”|

Ditët e karantinës mund të jenë ditë frymëzuese për shkrimtarët, që tashmë kanë më shumë kohë... Read More → QKLL shpall konkursin “Libri i karantinës”

Close Search Window