Aktivitete, Fondi i mbështetjes së krijimtarisë letrare për fëmije -2020, Të rejat|

 

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projektit “Fondi për mbështetjen e krijimtarisë letrare për fëmijë”.

Juria, e përbërë nga Gaqo Bushaka, Anisa Ymeri, Enkelejd Lamaj, kanë vlerësuar tri vepra si më të mirat e këtij konkursi, ku morën pjesë 20 dorëshkrime.

Veprat fituese, që do të financohen nga QKLL-ja, janë:

Romani “Udhëtim drejt planetit Arbër” me autor Luan Ramën.

Libri didaktiko-letrar “Grama Tik-Tok” me autore Rudina Çupin.

Përralla “Fani në kërkim të dritës” me autore Rovena Rrozhani.

 

Comments are closed.

Close Search Window