Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

Aktivitete, Çmimet Kombëtare të Letërsisë - 2020, Të rejat|

Ndahen Çmimet Kombëtare të Letërsisë 2019. Në një ceremoni, duke respektuar rregullat ndaj Covid- 19,... Read More → Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Aktivitete, Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat|

Anëtarët e jurisë së Fondit të Librit me Ilustrime u mblodhën sot pranë Qendrës Kombëtare të Librit... Read More → Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat, Thirrje|

Në kuadër të mbështetjes së krijuesve në fushën e botimit të librit, Qendra Kombëtare e Librit dhe... Read More → Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Ceremonia finale e Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana Gate 2020”

Aktivitete, Mbështetje financiare për projekte në fushën e librit dhe leximit 2020, Të rejat|

U realizua sot, më 30 tetor 2020, në kuadër të tetorit të Librit, ceremonia finale e Festivalit Letrar... Read More → Ceremonia finale e Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana Gate 2020”

Shpallen fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj”

Aktivitete, Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit shpalli fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të... Read More → Shpallen fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj”

Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projekteve “Fondi i përkthimit nga shqipja në... Read More → Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

Aktivitete, Fondi i mbështetjes së krijimtarisë letrare për fëmije -2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projektit “Fondi për mbështetjen e... Read More → Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

Aktivitete, Konkursi “Libri i karantinës”, Të rejat|

Në një ceremoni, ku ishte e pranishme edhe ministrja e Kulturës, Elva Margariti, juria e Konkursit... Read More → Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

QKLL shpall fondin e krijimtarisë letrare për të rinj

Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2020, Të rejat, Thirrje|

QKLL SHPALL FONDIN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR TË RINJ Mbështetja e letërsisë së autorëve të rinj do... Read More → QKLL shpall fondin e krijimtarisë letrare për të rinj

QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Të rejat, Thirrje|

  THIRRJE PËR APLIKIME Mbështetje për përkthimin e veprave nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe QKLL... Read More → QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Close Search Window