Objektivat tona dhe mesazhi që përcjellim tek dashamirësit e librit

Organizimi i brendshëm i Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit

Job Listings

Projekte të organizuara nga QKLL ose më ndihmën tonë

notes

Publikime të raporteve periodike nga veprimtaria e qendrës

Libri ka fuqinë të transformojë jetët tona

Të rejat e fundit

Informohuni në lidhje me aktivitetet dhe projektet e QKLL-së

Libri Shkencor i Kosovës. Ekspozitë dhe diskutim mbi veprat studimore dhe shkencore të botuara nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës

Aktivitete, Të rejat

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës prezantoi në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit një ekspozitë me rreth... Read More → Libri Shkencor i Kosovës. Ekspozitë dhe diskutim mbi veprat studimore dhe shkencore të botuara nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës

Letërsia kineze për fëmijë. Takim me Senatin e shkollës 9-vjeçare “Fan Noli”

Aktivitete, Të rejat

Për promovimin e leximit, në #tetorinelibrit, Shtëpia Botuese DITURIA, në bashkëpunim me Shoqatën e Miqësisë Shqipëri-Kinë dhe... Read More → Letërsia kineze për fëmijë. Takim me Senatin e shkollës 9-vjeçare “Fan Noli”

Shqipëria dhe Kosova, bashkë në Panairin e Librit në Frankfurt

Aktivitete, Të rejat

Shqipëria dhe Kosova janë bërë bashkë në Panairin e madh të Librit në Frankfurt të Gjermanisë, i cili hapi dyert për lexuesit... Read More → Shqipëria dhe Kosova, bashkë në Panairin e Librit në Frankfurt

QKLL fton të marrin pjesë të gjithë autorët shqiptarë kudo që ndodhen.

QKLL, një dritare e hapur për ju

Close Search Window