Takim me profesorin Edmond Tupja në mjediset e QKLL-së për të shqyrtuar listën e aplikantëve për Trajnimin e Përkthyesve nga frëngjishtja në gjuhën shqipe

Aktivitete, Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Të rejat, Thirrje|

Profesor Edmond Tupja u mirëprit në mjediset e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit nga drejtoresha... Read More → Takim me profesorin Edmond Tupja në mjediset e QKLL-së për të shqyrtuar listën e aplikantëve për Trajnimin e Përkthyesve nga frëngjishtja në gjuhën shqipe

Fondi i Ndihmës për Botimin e Autorëve nga Gjuha Frënge në Gjuhën Shqipe

Aktivitete, Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Projekte 2021, Të rejat, Thirrje|

THIRRJE PËR APLIKIME Nëse jeni botues shqiptar dhe keni projekte për botim veprash të autorëve të... Read More → Fondi i Ndihmës për Botimin e Autorëve nga Gjuha Frënge në Gjuhën Shqipe

Çelja e Festivalit për të Rinj “Tirana Gate”, 2021 – Edicioni VII

Aktivitete, Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Të rejat|

Në kuadër të Ditëve të Librit në Kalanë e Tiranës, Instituti i Librit dhe i Promocionit në... Read More → Çelja e Festivalit për të Rinj “Tirana Gate”, 2021 – Edicioni VII

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Të rejat, Thirrje|

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021 Në zbatim të misionit të... Read More → Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021

Close Search Window