101 vjetori i lindjes së Arshi Pipa – takim kujtesë organizuar nga QKLL dhe Muzeu Historik Kombëtar

Aktivitete, Të rejat|

Arshi Pipa, një prej personazheve komplekse të kulturës shqiptare, shënon sot 101-vjetorin e lindjes. Në... Read More → 101 vjetori i lindjes së Arshi Pipa – takim kujtesë organizuar nga QKLL dhe Muzeu Historik Kombëtar

Aktivitet letrar në kujtim të poetit Fatos Arapi me rastin e datëlindjes së tij

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Muzeu Historik Kombëtar organizuan një aktivitet letrar në... Read More → Aktivitet letrar në kujtim të poetit Fatos Arapi me rastin e datëlindjes së tij

“Libri përballë informalitetit” – tryezë diskutimi me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit bashkë me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë, organizuan sot një... Read More → “Libri përballë informalitetit” – tryezë diskutimi me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë

Ceremonia e shpalljes së fituesve për Letërsinë për Fëmijë.

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mbajti sot në mjediset e saj ceremoninë e shpalljes së fituesve... Read More → Ceremonia e shpalljes së fituesve për Letërsinë për Fëmijë.

Takimi me zotin Jean-Luc Puyau, Atashe i bashkëpunimit për gjuhën frënge pranë Ambasadës Franceze në Tiranë

Aktivitete, Të rejat|

Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, Alda Bardhyli, dhe zoti Jean-Luc Puyau, Atashe i... Read More → Takimi me zotin Jean-Luc Puyau, Atashe i bashkëpunimit për gjuhën frënge pranë Ambasadës Franceze në Tiranë

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit zhvilloi një takim zyrtar me Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit zhvilloi një takim zyrtar me Bibliotekën Kombëtare të Kosovës... Read More → Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit zhvilloi një takim zyrtar me Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”

Shkrimtarja Helena Kadare në një takim me lexuesit e qytetit të Durrësit në kuadër të takimeve “Libri dhe Turizmi”

Aktivitete, Të rejat|

Shkrimtarja Helena Kadare në një takim me lexuesit e qytetit të Durrësit në kuadër të takimeve... Read More → Shkrimtarja Helena Kadare në një takim me lexuesit e qytetit të Durrësit në kuadër të takimeve “Libri dhe Turizmi”

Ceremonia e shpalljes së fituesve të fondit mbështetës të krijimtarisë letrare për të rinj.

Aktivitete, Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2021, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mbajti sot ceremoninë e shpalljes së fituesve të fondit... Read More → Ceremonia e shpalljes së fituesve të fondit mbështetës të krijimtarisë letrare për të rinj.

Takimi i Drejtores se QKLL-së, Znj.Alda Bardhyli me kryetarin e Akademisë së Shkencave të Kosovës, Z.Mehmet Kraja

Aktivitete, Të rejat|

Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, zonja Alda Bardhyli, u prit në një takim nga... Read More → Takimi i Drejtores se QKLL-së, Znj.Alda Bardhyli me kryetarin e Akademisë së Shkencave të Kosovës, Z.Mehmet Kraja

Drejtorja e QKLL-së në një takim zyrtar me Zv/Ministrin e Kulturës të Republikës së Kosovës

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit kreu më datë 22 qershor 2021 një takim me Zv/Ministrin e Kulturës,... Read More → Drejtorja e QKLL-së në një takim zyrtar me Zv/Ministrin e Kulturës të Republikës së Kosovës

Close Search Window