Gala e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2020

Aktivitete, Çmimet Kombëtare të Letërsisë - 2021, Të rejat|

Në një aktivitet gala, me pjesëmarrjen e aktorëve Viktor Zhusti, Luiza Xhuvani dhe Vasjan Lami, nën... Read More → Gala e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2020

Mbledhja e Jurisë së “Çmimeve Kombëtare të Letërsisë”, për vitin 2020

Aktivitete, Çmimet Kombëtare të Letërsisë - 2021, Të rejat|

Juria e “Çmimeve Kombëtare të Letërsisë”, për vitin 2020, pati takimin e radhës mbi diskutimet dhe... Read More → Mbledhja e Jurisë së “Çmimeve Kombëtare të Letërsisë”, për vitin 2020

Takim me profesorin Edmond Tupja në mjediset e QKLL-së për të shqyrtuar listën e aplikantëve për Trajnimin e Përkthyesve nga frëngjishtja në gjuhën shqipe

Aktivitete, Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Të rejat, Thirrje|

Profesor Edmond Tupja u mirëprit në mjediset e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit nga drejtoresha... Read More → Takim me profesorin Edmond Tupja në mjediset e QKLL-së për të shqyrtuar listën e aplikantëve për Trajnimin e Përkthyesve nga frëngjishtja në gjuhën shqipe

Ceremonia e shpalljes së fituesve të fondit mbështetës të krijimtarisë letrare për të rinj.

Aktivitete, Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2021, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mbajti sot ceremoninë e shpalljes së fituesve të fondit... Read More → Ceremonia e shpalljes së fituesve të fondit mbështetës të krijimtarisë letrare për të rinj.

Fondi i Ndihmës për Botimin e Autorëve nga Gjuha Frënge në Gjuhën Shqipe

Aktivitete, Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Projekte 2021, Të rejat, Thirrje|

THIRRJE PËR APLIKIME Nëse jeni botues shqiptar dhe keni projekte për botim veprash të autorëve të... Read More → Fondi i Ndihmës për Botimin e Autorëve nga Gjuha Frënge në Gjuhën Shqipe

QKLL SHPALL FONDIN PËR MBËSHTETJEN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR FËMIJË

Aktivitete, Fondi i mbështetjes së krijimtarisë letrare për fëmije - 2021, Projekte, Të rejat|

Në bazë të VKM-së nr. 24, datë 16.01.2019, “Për krijimin, organizimin dhe funksionimin e Qendrës... Read More → QKLL SHPALL FONDIN PËR MBËSHTETJEN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR FËMIJË

Shpallja e fituesve të Fondit të Përkthimeve të veprave nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, në praninë e Ministres së Kulturës Znj. Elva Margariti dhe të... Read More → Shpallja e fituesve të Fondit të Përkthimeve të veprave nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

Çelja e Festivalit për të Rinj “Tirana Gate”, 2021 – Edicioni VII

Aktivitete, Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Të rejat|

Në kuadër të Ditëve të Librit në Kalanë e Tiranës, Instituti i Librit dhe i Promocionit në... Read More → Çelja e Festivalit për të Rinj “Tirana Gate”, 2021 – Edicioni VII

Mbledhja e Jurisë të Fondit Mbështetës për Përkthimet nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mblodhi sot në mjediset e saj jurinë e ngritur për Fondin... Read More → Mbledhja e Jurisë të Fondit Mbështetës për Përkthimet nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

QKLL SHPALL FONDIN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR TË RINJ

Aktivitete, Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2021, Projekte, Projekte 2021, Të rejat|

Në bazë të VKM-së nr. 24, datë 16.01.2019, “Për krijimin, organizimin dhe funksionimin e Qendrës... Read More → QKLL SHPALL FONDIN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR TË RINJ

Close Search Window