Telefon: +355 (0) 68 242 1028
Adresa: Rruga Papa Gjon Pali II, 1005, Tiranë, Shqipëri

Forma e kontaktit

Përdorni formën e mëposhtme të kontaktit për të na dërguar një mesazh. Ne do të lidhemi me ju brenda një kohe të shkurtër.

Informacioni i plotësuar në këtë formë nuk do të publikohet dhe nuk do të ndahet me palë të treta.

[contact-form-7 id=”6241″ title=”Forma e kontaktit”]

Comments are closed.

Close Search Window