Shpallja e fituesve të Fondit të Përkthimeve të veprave nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, në praninë e Ministres së Kulturës Znj. Elva Margariti dhe të... Read More → Shpallja e fituesve të Fondit të Përkthimeve të veprave nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

Mbledhja e Jurisë të Fondit Mbështetës për Përkthimet nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mblodhi sot në mjediset e saj jurinë e ngritur për Fondin... Read More → Mbledhja e Jurisë të Fondit Mbështetës për Përkthimet nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaj

Mbyllja e thirrjes “Mbështetje të Përkthimeve nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaja” – lista e aplikanteve

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat, Thirrje|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti nëpërmjet hapjes së thirrjes për “Mbështetje të... Read More → Mbyllja e thirrjes “Mbështetje të Përkthimeve nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaja” – lista e aplikanteve

Call for applications – Financial support for literary works translation from Albanian into foreign languages

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat|

CALL FOR APPLICATIONS Financial support for literary works translation from Albanian into foreign languages.... Read More → Call for applications – Financial support for literary works translation from Albanian into foreign languages

Close Search Window