«Nënë Tereza, Kujtesa, Kombi» aktivitet dhe ekspozitë në Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit kushtuar 111-vjetori të lindjes së saj

Aktivitete, Të rejat|

111-vjetori i lindjes së një prej figurave më të rëndësishme të kombit shqiptar Nënë... Read More → «Nënë Tereza, Kujtesa, Kombi» aktivitet dhe ekspozitë në Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit kushtuar 111-vjetori të lindjes së saj

Thirrje për trajnimin e përkthyesve nga frëngjishtja në shqip

Aktivitete, Të rejat, Thirrje|

Për të kontribuar në trajnimin e përkthyesve nga frëngjishtja në shqip, Qendra Kombëtare e Librit... Read More → Thirrje për trajnimin e përkthyesve nga frëngjishtja në shqip

Takim me atasheun kulturor të Ambasadës Franceze, Jean-Luc Puyau në kuadër të thirrjes për mbështertjen e botuesve shqiptarë

Aktivitete, Të rejat|

Bashkë me atasheun kulturor të Ambasadës Franceze Jean-Luc Puyau, diskutuam sot mbi aplikimet e ardhura,... Read More → Takim me atasheun kulturor të Ambasadës Franceze, Jean-Luc Puyau në kuadër të thirrjes për mbështertjen e botuesve shqiptarë

101 vjetori i lindjes së Arshi Pipa – takim kujtesë organizuar nga QKLL dhe Muzeu Historik Kombëtar

Aktivitete, Të rejat|

Arshi Pipa, një prej personazheve komplekse të kulturës shqiptare, shënon sot 101-vjetorin e lindjes. Në... Read More → 101 vjetori i lindjes së Arshi Pipa – takim kujtesë organizuar nga QKLL dhe Muzeu Historik Kombëtar

Aktivitet letrar në kujtim të poetit Fatos Arapi me rastin e datëlindjes së tij

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Muzeu Historik Kombëtar organizuan një aktivitet letrar në... Read More → Aktivitet letrar në kujtim të poetit Fatos Arapi me rastin e datëlindjes së tij

“Libri përballë informalitetit” – tryezë diskutimi me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit bashkë me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë, organizuan sot një... Read More → “Libri përballë informalitetit” – tryezë diskutimi me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë

Ceremonia e shpalljes së fituesve për Letërsinë për Fëmijë.

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mbajti sot në mjediset e saj ceremoninë e shpalljes së fituesve... Read More → Ceremonia e shpalljes së fituesve për Letërsinë për Fëmijë.

Takimi me zotin Jean-Luc Puyau, Atashe i bashkëpunimit për gjuhën frënge pranë Ambasadës Franceze në Tiranë

Aktivitete, Të rejat|

Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, Alda Bardhyli, dhe zoti Jean-Luc Puyau, Atashe i... Read More → Takimi me zotin Jean-Luc Puyau, Atashe i bashkëpunimit për gjuhën frënge pranë Ambasadës Franceze në Tiranë

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit zhvilloi një takim zyrtar me Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit zhvilloi një takim zyrtar me Bibliotekën Kombëtare të Kosovës... Read More → Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit zhvilloi një takim zyrtar me Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”

Shkrimtarja Helena Kadare në një takim me lexuesit e qytetit të Durrësit në kuadër të takimeve “Libri dhe Turizmi”

Aktivitete, Të rejat|

Shkrimtarja Helena Kadare në një takim me lexuesit e qytetit të Durrësit në kuadër të takimeve... Read More → Shkrimtarja Helena Kadare në një takim me lexuesit e qytetit të Durrësit në kuadër të takimeve “Libri dhe Turizmi”

Close Search Window