Shpalosja e platformës për autorët e rinj

Aktivitete|

Më 27 shkurt në mjediset e Ministrisë së Kulturës QKLL organizoi një takim informues me shkrimtarë,... Read More → Shpalosja e platformës për autorët e rinj

QKLL dhe shkrimtarët e brezit të ri

Ftesa, Të rejat|

Një nga prioritetet e punës së QKLL-sё janё autorët e rinj, mbështetja e tyre përmes një sërë... Read More → QKLL dhe shkrimtarët e brezit të ri

Takim kushtuar krijimtarisë së poetit dhe prozatorit Rudolf Marku

Aktivitete|

Çdo javë Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit do t’i kushtojë një hapësirë krijimtarisë së një... Read More → Takim kushtuar krijimtarisë së poetit dhe prozatorit Rudolf Marku

Takimi i shkrimtarëve të diasporës

Aktivitete|

Qendra e Botimeve për Diasporën në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Shqipërisë dhe Qendrën... Read More → Takimi i shkrimtarëve të diasporës

Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Aktivitete|

Qendra kombёtare e Librit dhe Leximit simpozium pёr Ditёn Ndёrkombёtare tё gjuhёs Amtare Me rastin e... Read More → Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Lëvizjet për gjuhë

Ftesa, Të rejat|

Me rastin e 21 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit... Read More → Lëvizjet për gjuhë

Close Search Window