Ftesa, Të rejat|

Një nga prioritetet e punës së QKLL-sё janё autorët e rinj, mbështetja e tyre përmes një sërë operimesh.
Në këtë aktivitet informues u shpalos platforma e QKLL-sё për të rinjtë si dhe u diskutua me përfaqësues të tyre, mbi problematikat e situatën reale të autorëve të rinj në tregun e librit.

Comments are closed.

Close Search Window