Promovimi i librave të poeteve të rinj nga Lezha

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Në datën 4 qershor, në ambientet e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, me iniciativën e Poetit... Read More → Promovimi i librave të poeteve të rinj nga Lezha

Takim letrar të Poetit Laureat Rudolf Marku në Korçë

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Poeti Laureat, Rudolf Marku, në bashkëpunim me QKLL-në, Qendrën e Artit dhe Kulturës Korçë dhe me... Read More → Takim letrar të Poetit Laureat Rudolf Marku në Korçë

“Poezia bashkëkohore shqipe, probleme dhe zgjidhje” aktivitet i organizuar nga Poeti Laureat në bashkëpunim me QKLL-në

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Poeti Laureat Rudolf Marku organizuan aktivitetin “Poezia... Read More → “Poezia bashkëkohore shqipe, probleme dhe zgjidhje” aktivitet i organizuar nga Poeti Laureat në bashkëpunim me QKLL-në

Rudolf Marku shpallet Poeti Laureat

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Rudolf Marku u shpall nëpërmjet një ceremonie mbajtur në Ministrinë e Kulturës, Poeti Laureat shqiptar.... Read More → Rudolf Marku shpallet Poeti Laureat

Për herë të parë Shqipëria do të ketë Poetin Laureat

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Për herë të parë, QKLL do të krijojë atë që në vende të tjera quhet institucioni i Poetit Laureat,... Read More → Për herë të parë Shqipëria do të ketë Poetin Laureat

Close Search Window