Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Poeti Laureat, Rudolf Marku, në bashkëpunim me QKLL-në, Qendrën e Artit dhe Kulturës Korçë dhe me Bibliotekën “Thimi Mitko”, ka zhvilluar në datë 31 maj një takim letrar në Korçë me lexues, studente dhe pedagogue por edhe krijues të rinj me në fokus poezinë dhe letërsinë shqiptare bashkëkohore.

 

Comments are closed.

Close Search Window