Ftesa, Të rejat|

Me rastin e 21 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi simpioziumin “Lëvizjet për gjuhë” me pjesëmarrjen e akademikëve, studiuesve, profesorëve të letërsisë e gjuhës … Gjuhët nuk rrinë të izoluara. Përkthimet rrisin kapacitetin e gjuhës. Ekzistenca e kombit lidhet me gjuhën.

Comments are closed.

Close Search Window