Komisioneri Për të Drejtën e Informimit, Regjistri Prill-Qershor 2023

raporte|

REGJISTRI-Prill -Qershor 2023... Read More → Komisioneri Për të Drejtën e Informimit, Regjistri Prill-Qershor 2023

Netët e Librit në Durrës

Aktivitete, Të rejat|

NETET E LIBRIT nisën  në qytetin e Durrësit për të vijuar përgjatë verës në qytete të tjera të... Read More → Netët e Librit në Durrës

Regjistri janar-mars 2023

raporte|

REGJISTRI janar-mars 2023... Read More → Regjistri janar-mars 2023

Ceremonia e shpalljes së “Fondit të krijimtarisë letrare për fëmijë”

Aktivitete, Të rejat|

U ndanë pranë QKLL-së vlerësimet për 3 veprat e reja të letërsisë për fëmijë që do të... Read More → Ceremonia e shpalljes së “Fondit të krijimtarisë letrare për fëmijë”

Ceremonia e shpalljes së fituesit të çmimit “Lumi Skëndo”

Aktivitete, Të rejat|

Ben Blushi me “41 Sekrete”, botimet “Pegi”, shpallet fituesi i çmimit “Lumo... Read More → Ceremonia e shpalljes së fituesit të çmimit “Lumi Skëndo”

Fondi i Krijimtarisë Letrare për Fëmije 2023

Aktivitete, Të rejat|

THIRRJE PËR APLIKIM Në bazë të VKM-së nr. 24, datë 16.01.2019, “Për krijimin, organizimin dhe... Read More → Fondi i Krijimtarisë Letrare për Fëmije 2023

Festivali i zërave të rinj në vargjet shqipe

Aktivitete, Të rejat|

Festivali i zërave të rinj në vargjet shqipe, çeli siparin dje, me lexime e interpretime të krijimeve... Read More → Festivali i zërave të rinj në vargjet shqipe

Aktivitet letrar me studiuesin Ardian Vehbiu, në QKLL

Aktivitete, Të rejat|

Ardian Vehbiu ishte i pranishëm sot në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, në një... Read More → Aktivitet letrar me studiuesin Ardian Vehbiu, në QKLL

“Letra nga Diaspora – Gjuhë në Pasqyrë” aktivitet në stenden e Shqipërisë në Panairin e Librit në Torino

Aktivitete, Të rejat|

Një atmosferë e bukur dje në stendën e Shqipërisë në Salone Internazionale del Libro , gjatë takimit... Read More → “Letra nga Diaspora – Gjuhë në Pasqyrë” aktivitet në stenden e Shqipërisë në Panairin e Librit në Torino

Aktivitet mbi librin “Lumi i Vdekur” të Jakov Xoxës në Panairin e Librit të Torinos

Aktivitete, Të rejat|

“Lumi i vdekur”, një nga veprat e rëndësishme të letrave shqipe tashmë mund të lexohet në... Read More → Aktivitet mbi librin “Lumi i Vdekur” të Jakov Xoxës në Panairin e Librit të Torinos

Close Search Window