Aktivitete, Të rejat|

Ben Blushi me “41 Sekrete”, botimet “Pegi”, shpallet fituesi i çmimit “Lumo Skëndo” për vitin 2022.
Çmimi iu dorëzua djalit të shkrimtarit Nik Blushi nga fituesja e edicionit të shkuar, Lea Ypi.
Urime finalistëve: Aleksandër Çipa, Eleni Laperi, Evarist Beqiri e Mero Baze.
Juria e këtij edicioni përbëhej nga Belina Budini, Uran Butka, Teuta Toska, Monika Stafa dhe Ardit Bido.
Ky çmim vlerëson veprën më të mirë në gjininë e publicistikës dhe eseistikës të një viti kalendarik.

Comments are closed.

Close Search Window