Aktivitete, Të rejat|

Ardian Vehbiu ishte i pranishëm sot në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, në një bisedë me Mimoza Ahmetin, mbi statusin e fjalës, ligjërimin e shkruar dhe të folur, shqipen e njësuar, gegërishten dhe toskërishten, rolin e fjalës në shkëmbimin e vlerave simbolike, kulturën dhe shkrimin, shqipen e së nesërmes, inteligjencën artificiale.

 

 

 

Comments are closed.

Close Search Window