Aktivitete, Të rejat|

NETET E LIBRIT nisën  në qytetin e Durrësit për të vijuar përgjatë verës në qytete të tjera të vendit. Bashkë me shkrimtarët Enkel Demi, Bashkim Hoxha, Ylljet Aliçka, Vera Bekteshi, Mimoza Ahmeti, lexuam dhe diskutuam mbi letërsinë si një hapësirë gjithnjë iluminuese për vlerat njerëzore.
📚Ky aktivitet është një nga stacionet e sezonit veror “KultArt” 2023, organizuar nga Ministria e Kulturës, që çon artin e kulturën atje ku është publiku!
📚Leximet e Sanie Hotit, Teuta Dhimës, Frosina Bardhit, sollën emocione tek të pranishmit.

Comments are closed.

Close Search Window