Aktivitete, Të rejat|

Në shëtitoren e qytetit të Sarandës, #vargfestival bëri ndalesën e radhës në datën 27 ku vazhdoi deri në datën 29, me vargje që vijnë nga thellësia e detit e shpirtrave të poetëve të qytetit.
Josif Papagjoni, kritik, një zë i njohur i kulturës shqiptare dhe poetet Mimoza Ahmeti, Rita Petro, Ermir Hoxha dhe Pol Milo sollën një mbrëmje të paharrueshme leximesh për dhjetëra turistë e lexues që na u bashkuan.

Comments are closed.

Close Search Window