Aktivitete, Të rejat|

Vizituam sot Bibliotekën e qytetit të Prrenjasit, ku dhuruam e një sasi librash për fondin e saj.
Fuqizimi i bibliotekave publike në qytete të ndryshme të vendit mbetet një prioritet i rëndësishëm për të ardhmen në punën tonë.
Bashkë me Kryetarin e Bashkisë z. Nuri Belba, folëm mbi vëmëndjen që Bashkitë në këto qytete duhet ti japin kulturës, librit, për të zgjuar një komunikim të munguar këto kohë, të qytetarëve me bibliotekat, për ti kthyer këto të fundit, në hapësira të dijes dhe lexuesve.

Comments are closed.

Close Search Window