Aktivitete, Të rejat|

Varg Festival nisi siparin e takimeve në qytetin e bukurisë së fjalës shqipe, Pogradecin. Poetja Natasha Lako erdhi në një diskutim mbi vargun shqip, rrugëtimin e saj poetik, qytetin, kulturën, gruan dhe jetën. Të ftuar përgjatë ditëve të festivalit ishin edhe poetët si Skënder Rusi, Enea Ruci, Nurie Emrullai, etj

Comments are closed.

Close Search Window