Aktivitete, Të rejat|

Varg Festival hapi siparin  në Torrën Veneciane, në Durrës, nën praninë e Ministres së Kulturës Elva Margariti, Kryetares së Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako, me një mbrëmje me autorë nga Kosova🇽🇰
Ag Apolloni, Sibel Halimi dhe Arbër Selmani, erdhën në një bisedë mbi letërsinë bashkëkohore shqipe, traditën, kujtesën apo valët e feminizmit.

 

Comments are closed.

Close Search Window