Aktivitete, Të rejat|

Shkrimtari Ben Blushi, ishte i ftuar në një bisedë me të rinjtë në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, në kuadër të Tetorit të Librit.

Shkrimtari bëri një udhëtim në kohë, duke nisur nga lidhja e hershme me shkrimin, kohët mes politikës e letërsisë, rolin e kulturës sot dhe romanin më të ri që pritet të dalë më 15 nëntor, më Panairin e 26-të të Librit.

Comments are closed.

Close Search Window