Vizita informuese e Ambasadorit të Republikës Çeke në Shjqipëri, z.Karel Urban në QKLL.

Aktivitete, Të rejat|

Sot Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti në mjediset e saj Ambasadorin e Republikës Çeke në... Read More → Vizita informuese e Ambasadorit të Republikës Çeke në Shjqipëri, z.Karel Urban në QKLL.

Seminari i Letërsisë për Fëmije në Panairin e Librit në Prishtinë

Aktivitete, Të rejat|

Me leximin vjen guximi   Botimet e letërsisë për fëmijë në Shqipëri dhe Kosovë, përzgjedhjet dhe... Read More → Seminari i Letërsisë për Fëmije në Panairin e Librit në Prishtinë

Edicioni i 22-të i Panairit të Librit në Kosovë

Aktivitete, Të rejat|

Edicioni i 22 i Panairit të Librit në Kosovë çeli dyert sot për lexuesin, në hapësirat e Pallatit të... Read More → Edicioni i 22-të i Panairit të Librit në Kosovë

Takim i Klubit feminist të librit për të diskutuar mbi romanin “Yjet nuk vishen kështu”.

Aktivitete, Të rejat|

Jo vetëm djemtë, por edhe çupat lipset të marrin një stërvitje të plotë, mendore, fizike e morale…... Read More → Takim i Klubit feminist të librit për të diskutuar mbi romanin “Yjet nuk vishen kështu”.

Inaugurimi i Revistës “Reflektime” në bashkëpunim me Qendrën e Parandalimit të Krimit tek të Miturit dhe të Rinjtë

Aktivitete, Të rejat|

1 qershori nuk është vetëm një ditë feste për lumturinë e fëmijëve, por dhe një ditë reflektimi... Read More → Inaugurimi i Revistës “Reflektime” në bashkëpunim me Qendrën e Parandalimit të Krimit tek të Miturit dhe të Rinjtë

Aktivitet për 1 qershorin te Qendra e Kulturës dhe Librit për Fëmije

Aktivitete, Të rejat|

Me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe... Read More → Aktivitet për 1 qershorin te Qendra e Kulturës dhe Librit për Fëmije

QKLL-ja shpall Fondin për Mbështetjen e Krijimtarisë Letrare për Fëmijë

Aktivitete, Të rejat|

Në bazë të VKM-së nr. 24, datë 16.01.2019, “Për krijimin, organizimin dhe funksionimin e Qendrës... Read More → QKLL-ja shpall Fondin për Mbështetjen e Krijimtarisë Letrare për Fëmijë

Tryezë e rrumbullakët me temë “E drejta e autorit dhe informaliteti”

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi sot tryezën e rrumbullakët me temë “E drejta e... Read More → Tryezë e rrumbullakët me temë “E drejta e autorit dhe informaliteti”

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Dhomës Ekonomike të Gruas

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit nënshkroi sot një Memorandum Bashkepunimi me Dhomën Ekonomike të... Read More → Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Dhomës Ekonomike të Gruas

Znj.Alda Bardhyli në një takim me kryetarin e Shoqatës së Përkthyesve, z.Rexhep Hida, mbi rritjen e cilesisë së përkthimeve.

Aktivitete, Të rejat|

Me kryetarin e Shoqatës së Përkthyesve, z. Rexhep Hida, biseduam mbi punën e nisur nga kjo shoqatë në... Read More → Znj.Alda Bardhyli në një takim me kryetarin e Shoqatës së Përkthyesve, z.Rexhep Hida, mbi rritjen e cilesisë së përkthimeve.

Close Search Window