Aktivitete, Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat|

Anëtarët e jurisë së Fondit të Librit me Ilustrime u mblodhën sot pranë Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit për të shqyrtuar projekt-propozimet e paraqitura.
Ky fond i krijuar nga QKLL synon të mbështesë një gjini ku kemi pasur një traditë të mirë, siç janë ilustrimet. 
 
Juria e këtij Fondi kryesohet nga Vladimir Myrtezai dhe anëtarë Gëzim Tafa dhe Ylljet Aliçka.
 
Shtëpia Botuese / Ilustruesi / Titulli i veprës
 
1.Botart, Irel Çupi, “Shtëpia e gudulisur”
2.Mediaprint, Artur Dauti, “Letra në ishull”
3.Toena, Anastas Kostandini, “Mërmërima e kroit të moçëm”
4.Botimet Dritëro, Ormira Lulani, “Baladë për tim atë e për vete” 
 

Comments are closed.

Close Search Window