Call for applications – Financial support for literary works translation from Albanian into foreign languages

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat|

CALL FOR APPLICATIONS Financial support for literary works translation from Albanian into foreign languages.... Read More → Call for applications – Financial support for literary works translation from Albanian into foreign languages

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Të rejat, Thirrje|

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021 Në zbatim të misionit të... Read More → Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021

Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

Aktivitete, Çmimet Kombëtare të Letërsisë - 2020, Të rejat|

Ndahen Çmimet Kombëtare të Letërsisë 2019. Në një ceremoni, duke respektuar rregullat ndaj Covid- 19,... Read More → Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Aktivitete, Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat|

Anëtarët e jurisë së Fondit të Librit me Ilustrime u mblodhën sot pranë Qendrës Kombëtare të Librit... Read More → Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat, Thirrje|

Në kuadër të mbështetjes së krijuesve në fushën e botimit të librit, Qendra Kombëtare e Librit dhe... Read More → Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Rudolf Marku shpallet Poeti Laureat

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2020), Të rejat|

Rudolf Marku u shpall nëpërmjet një ceremonie mbajtur në Ministrinë e Kulturës, Poeti Laureat shqiptar.... Read More → Rudolf Marku shpallet Poeti Laureat

Ceremonia finale e Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana Gate 2020”

Aktivitete, Mbështetje financiare për projekte në fushën e librit dhe leximit 2020, Të rejat|

U realizua sot, më 30 tetor 2020, në kuadër të tetorit të Librit, ceremonia finale e Festivalit Letrar... Read More → Ceremonia finale e Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana Gate 2020”

Për herë të parë Shqipëria do të ketë Poetin Laureat

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2020), Të rejat|

Për herë të parë, QKLL do të krijojë atë që në vende të tjera quhet institucioni i Poetit Laureat,... Read More → Për herë të parë Shqipëria do të ketë Poetin Laureat

Shpallen fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj”

Aktivitete, Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit shpalli fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të... Read More → Shpallen fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj”

Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projekteve “Fondi i përkthimit nga shqipja në... Read More → Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

Close Search Window