QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Të rejat, Thirrje|

  THIRRJE PËR APLIKIME Mbështetje për përkthimin e veprave nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe QKLL... Read More → QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Ministrja e Kulturës Elva Margariti përuron hapësirat e reja të QKLL-së

Të rejat|

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, zgjodhi hapjen e “Fondit të përkthimit nga gjuha shqipe në... Read More → Ministrja e Kulturës Elva Margariti përuron hapësirat e reja të QKLL-së

Call for applications – Support for the translation from Albanian to Foreign languages

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2020, Të rejat, Thirrje|

The fund for translation of Albanian works in other languages is an initiative taken by the Ministry of... Read More → Call for applications – Support for the translation from Albanian to Foreign languages

Takimi i kreut të Sektorit të Kulturës së Ambasadës Gjermane në Tiranë

Të rejat|

Kreu i Sektorit të Kulturës së Ambasadës Gjermane në Tiranë, Enrico Günther u takua me Drejtoren e... Read More → Takimi i kreut të Sektorit të Kulturës së Ambasadës Gjermane në Tiranë

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020

Aktivitete, Mbështetje financiare për projekte në fushën e librit dhe leximit 2020, Të rejat|

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020 Në zbatim të misionit të saj,... Read More → Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020

Mundësi për shkrimtarët e rinj

Ftesa, Të rejat|

15 Paketa falas për Kurse Shkrimi, me qindra video udhëzuese online dhe me përmbajte kursesh falas, që... Read More → Mundësi për shkrimtarët e rinj

Gratë intelektuale u bashkohen mjekëve

I pakategorizuar, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit bëri bashkë gra shkrimtare, studiuese, botuese, profesore në një... Read More → Gratë intelektuale u bashkohen mjekëve

Ftesë me rastin e 8 Marsit

Ftesa, Të rejat|

“Ditën e hënë, dt. 09 mars, ora 11:30, pranë Art Turbinës, Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit... Read More → Ftesë me rastin e 8 Marsit

QKLL dhe shkrimtarët e brezit të ri

Ftesa, Të rejat|

Një nga prioritetet e punës së QKLL-sё janё autorët e rinj, mbështetja e tyre përmes një sërë... Read More → QKLL dhe shkrimtarët e brezit të ri

Lëvizjet për gjuhë

Ftesa, Të rejat|

Me rastin e 21 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit... Read More → Lëvizjet për gjuhë

Close Search Window