Të rejat|

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, zgjodhi hapjen e “Fondit të përkthimit nga gjuha shqipe në gjuhë të tjera”, për të përuruar hapësirat e reja të Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit.
Mbështetja e librit shqip, në gjuhë e kultura të tjera, do të jetë prioritet i punës së QKLL-së.

Në këto hapësira bashkëkohore ka marrë jetë QKLL-ja, një institucion në shërbim të librit.

qkll.gov.al

Comments are closed.

Close Search Window