Aktivitete, Të rejat|

Në 90-vjetorin e lindjes së Fatos Arapit dhe 80-vjetorin e lindjes së Frederik Rreshpjes, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi një mbrëmje poetike me vargjet e dy lirikëve modernë të letrave shqipe.

Referuan studiuesi Sadik Bejko, poeti Sokol Zekaj, studiuesja Vjollca Osja, poetja Mimoza Ahmeti dhe kritiku Agim Baçi.

Vargjet u interpretuan nga studentët e Akademisë së Arteve, Altea Dulellari dhe Sinan Lila.

Comments are closed.

Close Search Window