Aktivitete, Të rejat|

95-vjetori i lindjes së Martin Camajt u kremtua përmes një konference në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, nën praninë e ministres së Kulturës, Elva Margariti. Referuan studiuesja dhe gjuhëtarja Dr. Ledi Shamku-Shkreli, botuesi i veprës së plotë të Camajt Bujar Hudhri, Prof. assoc. Dr. Viola Isufaj, Prof. assoc. Dr Lili Sula, Dr. Jorina Kryeziu, studiuesi Hysni Ndreu dhe studiuesi Ilir Yzeiri.

Comments are closed.

Close Search Window