Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Muzeut Historik Kombëtar

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Muzeu Historik Kombëtar nënshkruan sot një Memorandum... Read More → Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Muzeut Historik Kombëtar

Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Aktivitete, Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat|

Anëtarët e jurisë së Fondit të Librit me Ilustrime u mblodhën sot pranë Qendrës Kombëtare të Librit... Read More → Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Mbremje Letrare kushtuar autorëve të rinj Alban Tufa dhe Enxhi Drapi

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, nën instalacionin “Lehtësia e Poezisë” te Holli i... Read More → Mbremje Letrare kushtuar autorëve të rinj Alban Tufa dhe Enxhi Drapi

Takim-dialog me historianë me në fokus librin historik

Aktivitete, Të rejat|

Nëntori është muaji që më shumë se kushdo tjetër na kujton historinë. Drejtoresha e QKLL-së, Alda... Read More → Takim-dialog me historianë me në fokus librin historik

Promovimi i librit “Shqipëria në reportazhet e Robert Vaucher”

Aktivitete, Të rejat|

Sot, Muzeu Historik Kombëtar në bashkëpunim me Ambasadën Franceze në Tiranë organizuan ekspozitën... Read More → Promovimi i librit “Shqipëria në reportazhet e Robert Vaucher”

Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat, Thirrje|

Në kuadër të mbështetjes së krijuesve në fushën e botimit të librit, Qendra Kombëtare e Librit dhe... Read More → Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Rudolf Marku shpallet Poeti Laureat

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Rudolf Marku u shpall nëpërmjet një ceremonie mbajtur në Ministrinë e Kulturës, Poeti Laureat shqiptar.... Read More → Rudolf Marku shpallet Poeti Laureat

Ceremonia finale e Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana Gate 2020”

Aktivitete, Mbështetje financiare për projekte në fushën e librit dhe leximit 2020, Të rejat|

U realizua sot, më 30 tetor 2020, në kuadër të tetorit të Librit, ceremonia finale e Festivalit Letrar... Read More → Ceremonia finale e Festivalit Letrar për të Rinj “Tirana Gate 2020”

Takimi letrar me temë «Lexojmë dhe njohim letërsinë: nga Franca në Shqipëri dhe nga Shqipëria në Francë»

Aktivitete, Të rejat|

Në kuadrin e muajit të leximit “Tetori i Librit”, me mbështetjen e Qendrës Kombëtare të... Read More → Takimi letrar me temë «Lexojmë dhe njohim letërsinë: nga Franca në Shqipëri dhe nga Shqipëria në Francë»

“Përkthimi përtej Kufijve – In Memoriam – Përkthyesit Gjermanisht – Shqip”

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombёtare e Librit dhe Leximit, në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane dhe “Tetorin... Read More → “Përkthimi përtej Kufijve – In Memoriam – Përkthyesit Gjermanisht – Shqip”

Close Search Window