Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Dhomës Ekonomike të Gruas

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit nënshkroi sot një Memorandum Bashkepunimi me Dhomën Ekonomike të... Read More → Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Dhomës Ekonomike të Gruas

Marrëveshje bashkëpunimi midis QKLL-së dhe Qendrës së Parandalimit të Krimeve të të Miturve

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra e Parandalimit të Krimeve të të Miturve dhe të Rinjve dhe Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit,... Read More → Marrëveshje bashkëpunimi midis QKLL-së dhe Qendrës së Parandalimit të Krimeve të të Miturve

Memorandum Bashkëpunimi midis QKLL-së dhe Bashkisë së Kamzës

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit nënshkroi sot një Memorandum Bashkëpunimi me Bashkinë Kamëz, për... Read More → Memorandum Bashkëpunimi midis QKLL-së dhe Bashkisë së Kamzës

Memorandum Mirëkuptimi midis BKSH-së dhe QKLL-së

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Legjislacioni, Të rejat|

NËNSHKRUHET MEMORANDUMI I BASHKËPUNIMIT MIDIS BKSH-së dhe QKLL-së Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë... Read More → Memorandum Mirëkuptimi midis BKSH-së dhe QKLL-së

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Arkivit Qendror Shtetëror

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Arkivi Qendror Shtetëror dhe Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit Nënshkruhet Memorandumi i... Read More → Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Arkivit Qendror Shtetëror

Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit midis Institutit të Historisë dhe QKLL-së

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

IH dhe QKLL – Nënshkruhet Memorandum i Mirëkuptimit. Promovimi i historisë shqiptare jashtë... Read More → Nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit midis Institutit të Historisë dhe QKLL-së

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Studimeve Albanologjike dhe Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Legjislacioni, Të rejat|

Sot, më datë 24.09.2021, në mjediset e Akademisë së Studimeve Albanologjike, u Albanologjike të... Read More → Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Studimeve Albanologjike dhe Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Inspektoriatit të Mbikëqyrjes së Tregut

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Inspektoriati i Mbikqyrjes së Tregut, u angazhuan sot përmes... Read More → Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Inspektoriatit të Mbikëqyrjes së Tregut

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis QKLL-së dhe Ambasadës Franceze në Shqipëri

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Ambasada e Francës në Shqipëri, lidhën sot një marrëveshje... Read More → Nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis QKLL-së dhe Ambasadës Franceze në Shqipëri

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Institutit të Librit dhe të Promocionit

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

NËNSHKRIMI I MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT MIDIS QKLL-SË DHE INSTITUTIT TË LIBRIT DHE TË PROMOCIONIT.... Read More → Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit midis QKLL-së dhe Institutit të Librit dhe të Promocionit

Close Search Window