Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Nënshkruam sot një marrëveshje bashkëpunimi mes Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit dhe Librarisë Ulqini, libraria e parë e librit shqip për shqiptarët e Malit të Zi, krijuar me mbështetjen e qeverisë shqiptare.

Bashkë me Drejtoreshën e Librarisë znj. Arlinda Osmanoviq u angazhuam për më shumë prani të autorëve shqiptarë në hapësirat e kësaj librarie, për të krijuar një diskutim mbi leximin dhe ruajtjen e gjuhës shqipe.

I pranishëm në këtë moment ishte dhe Kryetari i Këshillit Kombëtar të shqiptarëve në Malin e Zi, z.Faik Nika.

Comments are closed.

Close Search Window