“Nën lëkurën e Fatos Kongolit” – aktivitet në 77-vjetorin e lindjes së shkrimtarit

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit uroi sot shkrimtarin Fatos Kongoli në 77 vjetorin e lindjes! “Për... Read More → “Nën lëkurën e Fatos Kongolit” – aktivitet në 77-vjetorin e lindjes së shkrimtarit

Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Universitetin e Tiranës

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Rektorati i Universitetit të Tiranës, nëpërmjet drejtuesve të... Read More → Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Universitetin e Tiranës

Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

Aktivitete, Çmimet Kombëtare të Letërsisë - 2020, Të rejat|

Ndahen Çmimet Kombëtare të Letërsisë 2019. Në një ceremoni, duke respektuar rregullat ndaj Covid- 19,... Read More → Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

100 LIBRAT QË RRËFEJNË TIRANËN

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Ministria e Kulturës organizuan aktivitetin kushtuar letërsisë... Read More → 100 LIBRAT QË RRËFEJNË TIRANËN

Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Muzeut Historik Kombëtar

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Muzeu Historik Kombëtar nënshkruan sot një Memorandum... Read More → Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Muzeut Historik Kombëtar

Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Aktivitete, Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat|

Anëtarët e jurisë së Fondit të Librit me Ilustrime u mblodhën sot pranë Qendrës Kombëtare të Librit... Read More → Mbledhja e Jurisë së Fondit të Librit me Ilustrim

Mbremje Letrare kushtuar autorëve të rinj Alban Tufa dhe Enxhi Drapi

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, nën instalacionin “Lehtësia e Poezisë” te Holli i... Read More → Mbremje Letrare kushtuar autorëve të rinj Alban Tufa dhe Enxhi Drapi

Takim-dialog me historianë me në fokus librin historik

Aktivitete, Të rejat|

Nëntori është muaji që më shumë se kushdo tjetër na kujton historinë. Drejtoresha e QKLL-së, Alda... Read More → Takim-dialog me historianë me në fokus librin historik

Promovimi i librit “Shqipëria në reportazhet e Robert Vaucher”

Aktivitete, Të rejat|

Sot, Muzeu Historik Kombëtar në bashkëpunim me Ambasadën Franceze në Tiranë organizuan ekspozitën... Read More → Promovimi i librit “Shqipëria në reportazhet e Robert Vaucher”

Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Fondi me ilustrime - 2020, Të rejat, Thirrje|

Në kuadër të mbështetjes së krijuesve në fushën e botimit të librit, Qendra Kombëtare e Librit dhe... Read More → Shpallet thirrja për “Fondin e Librit me Ilustrime”

Close Search Window