Mbrëmje letrare kushtuar shkrimtarit dhe dramaturgut nga Prishtina, Ag Apolloni

Aktivitete, Të rejat|

Feja ime është dyshimi”, shprehet shkrimtari Ag Apolloni. Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit... Read More → Mbrëmje letrare kushtuar shkrimtarit dhe dramaturgut nga Prishtina, Ag Apolloni

Aktivitet kushtuar krijimtarisë së autorës Majlinda Rama me akademikun Ali Aliu dhe studiuesin Behar Gjoka

Aktivitete, Të rejat|

Akademiku Ali Aliu dhe studiuesi Behar Gjoka ishin të pranishëm në “Fajin ma ka gjuha”, për të folur... Read More → Aktivitet kushtuar krijimtarisë së autorës Majlinda Rama me akademikun Ali Aliu dhe studiuesin Behar Gjoka

Aktivitet kushtuar shkrimtares kroate Maša Kolanović, Fituese të Çmimit Europian të Letërsisë.

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi sot aktivitetin kushtuar shkrimtares kroate Maša... Read More → Aktivitet kushtuar shkrimtares kroate Maša Kolanović, Fituese të Çmimit Europian të Letërsisë.

“Migjeni dhe Agolli – dy shkrimtarë me vështrimin nga e ardhmja” konferencë shkencore në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Aktivitete, Të rejat|

Në historinë e letërsisë shqipe, 13 tetori do të jetë një ditë që do të kremtohet gjithnjë, jo... Read More → “Migjeni dhe Agolli – dy shkrimtarë me vështrimin nga e ardhmja” konferencë shkencore në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Konferenca kushtuar krijimtarisë letrare të shkrimtarit Jusuf Buxhovi

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi sot konferencën kushtuar krijimtarisë letrare të... Read More → Konferenca kushtuar krijimtarisë letrare të shkrimtarit Jusuf Buxhovi

Mbledhja e Institutit të Librit dhe Promocionit për Projektin READ në QKLL

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, në bashkëpunim me Institutin e Librit dhe Promocionit, mirëpritën... Read More → Mbledhja e Institutit të Librit dhe Promocionit për Projektin READ në QKLL

Primo Shllaku në bashkëbisedim me shkrimtarin Liridon Mulaj për librin “Nji letërsi tjetër”

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti sot shkrimtarin, përkthyesin dhe studiuesin Primo Shllaku... Read More → Primo Shllaku në bashkëbisedim me shkrimtarin Liridon Mulaj për librin “Nji letërsi tjetër”

Laura Freudenthaler, në një workshop me studentë gjermanisht-folës mbi procesin krijues dhe letërsinë

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti në hapësirën e saj shkrimtaren austriake Laura... Read More → Laura Freudenthaler, në një workshop me studentë gjermanisht-folës mbi procesin krijues dhe letërsinë

Shkrimtarja Flutura Açka përballë lexuesve në festivalin “Fajin ma ka gjuha”

Aktivitete, Të rejat|

Shkrimtarja Flutura Açka ishte e ftuar në “Fajin ma ka gjuha” në hapësirat e Qendrës Kombëtare të... Read More → Shkrimtarja Flutura Açka përballë lexuesve në festivalin “Fajin ma ka gjuha”

“Duke pritur Nobelin” aktivitet me Ambasadën Suedeze në Tiranë

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Ambasada Suedeze në Tiranë oirganizuan aktivitetin “Duke... Read More → “Duke pritur Nobelin” aktivitet me Ambasadën Suedeze në Tiranë

Close Search Window