“Poezia bashkëkohore shqipe, probleme dhe zgjidhje” aktivitet i organizuar nga Poeti Laureat në bashkëpunim me QKLL-në

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2022), Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Poeti Laureat Rudolf Marku organizuan aktivitetin “Poezia... Read More → “Poezia bashkëkohore shqipe, probleme dhe zgjidhje” aktivitet i organizuar nga Poeti Laureat në bashkëpunim me QKLL-në

QKLL SHPALL FONDIN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR TË RINJ

Aktivitete, Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2021, Projekte, Projekte 2021, Të rejat|

Në bazë të VKM-së nr. 24, datë 16.01.2019, “Për krijimin, organizimin dhe funksionimin e Qendrës... Read More → QKLL SHPALL FONDIN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR TË RINJ

Mbyllja e thirrjes “Mbështetje të Përkthimeve nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaja” – lista e aplikanteve

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2021, Të rejat, Thirrje|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti nëpërmjet hapjes së thirrjes për “Mbështetje të... Read More → Mbyllja e thirrjes “Mbështetje të Përkthimeve nga Gjuha Shqipe në Gjuhë të Huaja” – lista e aplikanteve

“Letërsia për fëmijë, sfidat e leximit” aktivitet i organizuar nga QKLL-ja në kuadër të Ditës Botërore për Fëmije

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Muzeu Historik Kombëtar organizuan në kuadër të Ditës... Read More → “Letërsia për fëmijë, sfidat e leximit” aktivitet i organizuar nga QKLL-ja në kuadër të Ditës Botërore për Fëmije

Mbledhja e Kolegjiumit të QKLL-së

Aktivitete, Të rejat|

Pranë Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit u mblodh ditën e sotme Kolegjiumi i saj, në përbërjen e... Read More → Mbledhja e Kolegjiumit të QKLL-së

Takim me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë në mjediset e QKLL-së

Aktivitete, Të rejat|

Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, znj. Alda Bardhyli, mirëpriti sot, në mjediset e... Read More → Takim me Shoqatën e Botuesve Shqiptarë në mjediset e QKLL-së

75-vjetori e lindjes së Zija Çeles – aktivitet për nder të shkrimtarit në ambientet e QKLL-së

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi në ambientet e saj aktivitetin për nder të shkrimtarit... Read More → 75-vjetori e lindjes së Zija Çeles – aktivitet për nder të shkrimtarit në ambientet e QKLL-së

Nënshkrimi i Protokollit të Bashkëpunimit midis ASHSH-së dhe QKLL-së

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Seksioni i Shkencave... Read More → Nënshkrimi i Protokollit të Bashkëpunimit midis ASHSH-së dhe QKLL-së

“Rikthimi i Zonjes Bovari” – aktivitet pranë QKLL-së kushtuar botimit të veprës së Gustav Floberit në një përkthim të ri.

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, në bashkëpunim me botimet OMBRA GVG dhe me Ambasadën Franceze në... Read More → “Rikthimi i Zonjes Bovari” – aktivitet pranë QKLL-së kushtuar botimit të veprës së Gustav Floberit në një përkthim të ri.

Drejtoresha e QKLL-së në aktivitetin e Ambasadës Çeke për veprën e Milan Kunderës, në kuadër të Pranverës së Frankofonisë

Aktivitete, Të rejat|

Në kuadër të Pranverës së Frankofonisë dhe në prag të ditës së tij të lindjes, Ambasada e Çekisë... Read More → Drejtoresha e QKLL-së në aktivitetin e Ambasadës Çeke për veprën e Milan Kunderës, në kuadër të Pranverës së Frankofonisë

Close Search Window