Aktivitete, Të rejat|

Pranë Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit u mblodh ditën e sotme Kolegjiumi i saj, në përbërjen e të cilit janë: drejtori i Bibliotekës Kombëtare, z. Piro Misha, shkrimtari Besnik Mustafaj, prof. Anila Mullahi dhe botuesi Gëzim Tafa.

Kolegjiumi u mblodh për të diskutuar mbi vijimësinë e projekteve dhe politikave të QKLL-së për vitin 2021, si dhe për shqyrtimin e aplikimeve të ardhura për mbështetje financiare në fushën e letrave dhe të editorisë.

Comments are closed.

Close Search Window