“Libri studimor, tregu, lexuesi” takim me fituesit e çmimeve shkencore të vitit 2022 në QKLL

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti sot, në mjediset e saj, fituesit e çmimeve shkencore për... Read More → “Libri studimor, tregu, lexuesi” takim me fituesit e çmimeve shkencore të vitit 2022 në QKLL

“Kadare në vargje” mbremje poetike me rastin e ditëlindjes së Ismail Kadaresë

Aktivitete, Të rejat|

Mbremja poetike “Kadare në vargje” bëri bashkë njerëz të kulturës e politikës në... Read More → “Kadare në vargje” mbremje poetike me rastin e ditëlindjes së Ismail Kadaresë

Mbi sfidat e sektorit të editorisë dhe librit shqip në një takim me shtëpitë botuese shqiptare

Aktivitete, Të rejat|

Bashkë me Kryetarin e Shoqatës së Botuesve Shqiptarë z. Petrit Ymeri dhe botues të tjerë diskutuam sot... Read More → Mbi sfidat e sektorit të editorisë dhe librit shqip në një takim me shtëpitë botuese shqiptare

Vizita e Amabasadorit Kinez në Shqipëri në QKLL

Aktivitete, Të rejat|

Ambasadori i Kinës në Tiranë, Zhou Ding, vizitoi sot Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit.... Read More → Vizita e Amabasadorit Kinez në Shqipëri në QKLL

79-vjetori i lindjes së shkrimtarit Fatos Kongoli në QKLL

Aktivitete, Të rejat|

Mes miqsh dhe lexuesish trokitëm gotat dhe ndamë biseda, në 79-vjetorin e lindjes së shkrimtarit Fatos... Read More → 79-vjetori i lindjes së shkrimtarit Fatos Kongoli në QKLL

Ceremonia e ndarjes së Çmimeve Kombëtare për Letërsinë 2021

Aktivitete, Të rejat|

Vetëm libri, leximi, poetët shkrimtarët, ata që Persi Shelli i quante ligjvënësit e panjohur të... Read More → Ceremonia e ndarjes së Çmimeve Kombëtare për Letërsinë 2021

Ekspozita fotografike e Roland Tashos me portrete të shkrimtarëve të shqyar shqiptarë

Aktivitete, Të rejat|

Karrigia me firmat e shkrimtarëve të njohur shqiptarë, ata që bënë historinë e letërsisë shqipe, u... Read More → Ekspozita fotografike e Roland Tashos me portrete të shkrimtarëve të shqyar shqiptarë

Hapja e ekspozitës “Rrugëtimi i abetares shqip 1844 – 1942” në Akademinë e Shkencave të Kosovës

Aktivitete, Të rejat|

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit dhe... Read More → Hapja e ekspozitës “Rrugëtimi i abetares shqip 1844 – 1942” në Akademinë e Shkencave të Kosovës

NDRYSHIMI I PERCEPTIMEVE PËRMES LETËRSISË, prezantimi i projektit letrar i shtëpisë botuese “Dituria”

Aktivitete, Të rejat|

NDRYSHIMI I PERCEPTIMEVE PËRMES LETËRSISË quhet projekti i mbështetur nga platforma e Europës Krijuese,... Read More → NDRYSHIMI I PERCEPTIMEVE PËRMES LETËRSISË, prezantimi i projektit letrar i shtëpisë botuese “Dituria”

Takimi për librin dhe leximin me nxënësit e shkollës “Asllan Shahini”.

Aktivitete, Të rejat|

Bashkë me shkrimtaren e letërsisë për fēmijë, Rovena Rrozhani, dhe drejtuesen e Qendrës për Fëmijë,... Read More → Takimi për librin dhe leximin me nxënësit e shkollës “Asllan Shahini”.

Close Search Window