Aktiviteti “Libri i Burgut”

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Autoriteti i Dosjeve organizuan në ditën e sotme aktivitetin me... Read More → Aktiviteti “Libri i Burgut”

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021, Të rejat, Thirrje|

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021 Në zbatim të misionit të... Read More → Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2021

Bashkim Hoxha. Shkrimtari përballë lexuesve

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti sot në ambjentet e saj shkrimtarin Bashkim Hoxha në një... Read More → Bashkim Hoxha. Shkrimtari përballë lexuesve

Konferenca “Kadare në Letrat Botërore” me rastin e 85-vjetorit të shkrimtarit

Aktivitete, Të rejat|

        Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, në bashkëpunim me Universitetin e... Read More → Konferenca “Kadare në Letrat Botërore” me rastin e 85-vjetorit të shkrimtarit

Takimi me Ismail Kadarenë në prag të 85-vjetorit të tij

Aktivitete, Të rejat|

Shkrimtari i madh, Ismail Kadare, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Helena Kadare, u takua sot me të... Read More → Takimi me Ismail Kadarenë në prag të 85-vjetorit të tij

“Nën lëkurën e Fatos Kongolit” – aktivitet në 77-vjetorin e lindjes së shkrimtarit

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit uroi sot shkrimtarin Fatos Kongoli në 77 vjetorin e lindjes! “Për... Read More → “Nën lëkurën e Fatos Kongolit” – aktivitet në 77-vjetorin e lindjes së shkrimtarit

Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Universitetin e Tiranës

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Rektorati i Universitetit të Tiranës, nëpërmjet drejtuesve të... Read More → Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Universitetin e Tiranës

Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

Aktivitete, Çmimet Kombëtare të Letërsisë - 2020, Të rejat|

Ndahen Çmimet Kombëtare të Letërsisë 2019. Në një ceremoni, duke respektuar rregullat ndaj Covid- 19,... Read More → Ndarja e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë 2019

100 LIBRAT QË RRËFEJNË TIRANËN

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Ministria e Kulturës organizuan aktivitetin kushtuar letërsisë... Read More → 100 LIBRAT QË RRËFEJNË TIRANËN

Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Muzeut Historik Kombëtar

Aktivitete, Konsultime Publike dhe Memorandume, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Muzeu Historik Kombëtar nënshkruan sot një Memorandum... Read More → Memorandum Mirëkuptimi midis QKLL-së dhe Muzeut Historik Kombëtar

Close Search Window