Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti sot në ambjentet e saj shkrimtarin Bashkim Hoxha në një bisedë përballë lexuesve të rinj.
Ky takim çel siparin e një nisme që QKLL ka krijuar për të ftuar çdo të premte një shkrimtar përballë lexuesve, si një ndër bashkëbisedimet më të domosdoshme midis shkrimtarëve shqiptarë dhe lexuesve të tyre.
Zoti Hoxha rrëfeu ndër të tjera mbi letërsinë dhe shkrimtarin brenda tij, mbi temat që e shqetësojnë, mbi teatrin dhe filmin.

Comments are closed.

Close Search Window