Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Konferenca|

21/02/2020 @ 11:00 am - 12:00 pm - Në ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare Qendra Kombëtare e Librit... Read More → Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Takimi i shkrimtarëve të diasporës

|

22/02/2020 @ 10:30 am - 1:30 pm - Qendra e Botimeve për Diasporën në bashkëpunim me Ministrinë e... Read More → Takimi i shkrimtarëve të diasporës

Takim kushtuar krijimtarisë së poetit dhe prozatorit Rudolf Marku

|

26/02/2020 @ 12:00 am - Çdo javë Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit do t’i kushtojë një... Read More → Takim kushtuar krijimtarisë së poetit dhe prozatorit Rudolf Marku

Shpalosja e platformës për autorët e rinj

Prezantime|

27/02/2020 @ 1:00 pm - 3:00 pm - Më 27 shkurt në mjediset e Ministrisë së Kulturës QKLL organizoi një... Read More → Shpalosja e platformës për autorët e rinj

Aktivitet me rastin e 75-vjetorit të lindjes së Xhevahir Spahiut

Konferenca|

02/03/2020 @ 11:00 am - 1:00 pm - Me rastin e 75-vjetorit të lindjes së poetit Xhevahir Spahiu, Qendra... Read More → Aktivitet me rastin e 75-vjetorit të lindjes së Xhevahir Spahiut

Promovimi i librit “Ndonjëherë Qëndrojnë Përgjithmonë” i autorit Enkelejd Lamaj

|

06/03/2020 @ 12:00 am - Në vijim të takimeve letrare që Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit organizon... Read More → Promovimi i librit “Ndonjëherë Qëndrojnë Përgjithmonë” i autorit Enkelejd Lamaj

Zef Zorba në vështrimin e studentëve të Universitetit të Tiranës

|

23/04/2020 @ 12:00 am - Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Departamenti i Letërsisë në... Read More → Zef Zorba në vështrimin e studentëve të Universitetit të Tiranës

Festivali i Krijimit Letrar 2017-2019

|

23/04/2020 @ 12:00 am - Festivali i krijimit letrar është pjesë e pandarë e veprimtarive të... Read More → Festivali i Krijimit Letrar 2017-2019

Close Search Window