|

#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 23/04/2020
12:00 am

Categories No Categories


Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit dhe Departamenti i Letërsisë në Universitetin e Tiranës sjellin në 100-vjetorin e lindjes së poetit një përmbledhje me studime nga studentët e letërsisë.

Comments are closed.

Close Search Window