Konferenca|

#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 21/02/2020
11:00 am - 12:00 pm

Categories


Në ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi në hapësirën e Muzeut Historik Kombëtar, simpoziumin me titull
“Lëvizjet për gjuhë”, ku referuan profesorët e Universitetit të Tiranës Dhurata Shehri, Anila Mullai, Anila Çepani, Diana Kastrati, Genciana Abazi nga Universiteti Europian i Tiranës, Mimoza Ahmeti nga Universiteti Mesdhetar

Comments are closed.

Close Search Window