Aktivitete, Të rejat|

Me ambasadorin austriak në Tiranë, z. Christian Steiner, biseduam sot mbi raportet e kulturës mes Shqipërisë dhe Austrisë, mundësitë e bashkëpunimeve të mëtejshme që do t’i jepnin më shumë zë këtij komunikimi të hershëm mes dy vendeve tona.

Vetëm pak ditë na ndajnë nga 80-vjetori i ndarjes nga jeta i Stefan Cvajg, një autor i rëndësishëm të letrave botërore, të cilin do ta kujtojmë përmes rrëfimeve të shqipëruesve të tij në gjuhën shqipe.

 

Comments are closed.

Close Search Window