Aktivitete, Të rejat|

Bashkë me Kryetarin e Bashkisë, z.Rakip Suli, drejtoreshën e Pallatit të Kulturës, znj. Rigelca Gupe, ishim pjesë e themelimit të klubit të parë të librit në Kamëz.
Urojmë që sa më shumë të rinj t’i bashkohen këtij grupi fantastik, i cili u krijua dhe do të drejtohet nga shkrimtari dhe keshilltari për kulturën në Bashkinë Kamëz Liridon Mula.

Comments are closed.

Close Search Window