Aktivitete, Të rejat|

Bashkë me Shtëpinë Studio Kadare @shtepia_studio_kadare organizuam në praninë e z. Pierre Raynaud, këshilltar i kulturës në Ambasadën Franceze në Shqipëri, dhe të përkthyesit Primo Shllaku, takimin letrar kushtuar 200-vjetorit të lindjes së shkrimtarit Victor Hugo, një ndër shkrimtarët dhe personalitetet më përfaqësuese të kulturës frënge në botën letrare dhe kulturore.

Bashkë me Ambasadën Franceze, është vendosur që përgjatë këtij viti të ketë një sërtë aktivitetesh kushtuar figurës dhe letërsisë së Viktor Hygo në kryeqytet dhe në qytete të tjera të Shqipërisë.

Comments are closed.

Close Search Window