Aktivitete, Të rejat|

Bashkë me shkrimtaren e letërsisë për fēmijë, Rovena Rrozhani, dhe drejtuesen e Qendrës për Fëmijë, Anisa Ymeri, ishim sot në një takim për librin dhe leximin me nxësës të klasave të para të shkollës “Asllan Shahini” në qytetin e Gramshit.
Leximi është mjeti më i rëndësishëm në edukimin e brezave. Vetëm duke i orientuar fëmijët drejt librit do të kemi një shoqëri më të mirë nesër.
Mirënjohje për mësuesit e përkushtuar të kësaj shkolle model në rezultate, nën drejtimin e Ardiana Topollaj Hasa.

Comments are closed.

Close Search Window