Aktivitete, Të rejat|

NDRYSHIMI I PERCEPTIMEVE PËRMES LETËRSISË
quhet projekti i mbështetur nga platforma e Europës Krijuese, i cili u prezantua sot nga botimet “Dituria”, në Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit.
Ky projekt synon botimin e 10 veprave të rëndësishme europiane, shkruar nga autorë si Umberto Eco, Simone de Beauvoir, Rafik Schami etj., dhe përkthyer nga përkthyes me emër në letërsinë shqipe.

Comments are closed.

Close Search Window