Aktivitete, Të rejat|

Me të rinj të @qendrarinorearkashkoder në Shkodër diskutuam sot për vlerat e leximit në kuadër të @shqipërialexon dhe #lexomemua
Bashkë me Suad Arillën fitues i Fondit të të rinjve pranë Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, me Libri i kujtimeve dhe harresës, ndamë eksperiencat tona të leximit, me një auditor fantastik të rinjsh, që e kishin gjetur herët dritën që ta jep leximi.

Comments are closed.

Close Search Window